NOVA PLATAFORMA DE RECUPERACIÓ D'ANIMALS AMB XIP

A partir d'ara, tots aquells de vosaltres que tingueu el vostre animal de companyia amb el xip posat, podreu anar de vacances a l'estranger més tranquils. Des de Argos Clínica veterinària Vic volem animar-vos a posar el xip si encara no ho heu fet, val la pena.

A partir d'ara PetMaxx és la nova plataforma per a la recuperació d'animals de companyia a l'estranger. El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC), organisme que gestiona l'Arxiu d'Identificació d'Animals de Companyia (AIAC), amb una decisió conjunta amb la Xarxa Espanyola d'Identificació d'Animals de Companyia (REIAC), ha canviat de partner internacional.

L'aliança amb PetMaxx aporta beneficis, tant a la professió veterinària a Catalunya, com a les famílies que tenen animals de companyia. La nova plataforma agrupa arxius d'identificació d'animals, no només d'Europa, sinó també d'Àsia, Amèrica i Oceania. D'aquesta manera, a partir d'ara, des del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona tindrem accés a més bases de dades d'identificació d'animals de companyia.

Aquesta nova aliança també permet donar un major servei a les famílies usuàries de les nostres clíniques i hospitals, ja que guanyem un accés gairebé universal a les bases de dades d'arreu del món i, alhora, l'AIAC esdevé un arxiu més eficaç internacionalment.

En el seguent link podeu veure a tots els paisos on podem accedir amb la nova base de dades PetMaxx: http://www.petmaxx.com/

Últimes Notícies

UNA INJECCIÓ DE VIDA CONTRA LA LEISHMÀNIA
03 d'Abril de 2017
LETIFEND és una vacuna recombinada contra la Leishmaniosi canina. Les vacunes recombinades...
Llegir més
DIES DE ST. JOAN I ELS PETARDS
07 de Juny de 2016
Com be sabeu, hi ha molts gossos que perden el control davant d'algunes situacions visuals...
Llegir més
COL·LABORA AMB LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER PER ST. JOAN!
01 de Juny de 2016
Et bé de gust passar una nit màgica de St. Joan i a més a més ajudar i col·labora en la...
Llegir més
ESCULL LA TEVA MASCOTA IDEAL
25 de Maig de 2016
El COVB, Colegi Oficial de Veterinaris de Barcelona, pública la "Guia per a l'adquisició...
Llegir més
sdfs